Afsluiten sidebar
Groepen
( 0 )
  • Nog geen groepen.
Recente updates
  • M Poel
    Jet Pronk is op Brunswijck aan het (S)pionieren. En zoals valt te verwachten van een ‘werkwoord ‘ waarin de woorden spioneren en pionieren samenkomen, is dat nogal eens een pittige klus.

    Net als je denkt lekker op gang te zijn, met alle zaken rekening te hebben gehouden en op alle kansen in te hebben gespeeld, blijkt de dag zelf toch nog wat anders in petto te hebben. En dat bovenop een doelgroep en organisatie met toch al hun eigen uitdagingen.

    Dat alles is echter geen reden voor Jet om de veilige weg te kiezen. Ze stelt zich open en kwetsbaar op en laat bewoners haar helpen. Ze maakt een kracht van wat in eerste instantie een zwakte lijkt, zoekt grenzen op en daagt onmogelijkheden uit.
    Op die manier voel je je wel eens een achtbaankarretje of een balletje in een bingomolen. En of het nu lekker loopt of juist niet, door alle kronkelingen kom je langs wegen die je wijzer maken. Niet om het wijzer maken zelf… maar om de kunst te ontdekken van het gelukkig oud zijn. Door net als toen je jong was gewoon te gaan spelen… en te kijken waar je uitkomt.

    Alle sporen die de zoektocht trekt, trekt Jet samen met de bewoners.