Oost

Wil je ontmoeten in het stadsdeel Oost van Amsterdam? Dan is dit de perfecte plek om dat te gaan organiseren! Je ziet bijvoorbeeld SamenUIT-evenementen staan die georganiseerd zijn door organisaties in Oost. Hier kun je direct naar toe om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast word je opgevangen door de organisatoren van het evenement en ga je gegarandeerd anderen ontmoeten! Mocht je in deze lijst niet iets zien dat jij leuk vindt, dan kan je ook zelf een oproep plaatsen of een groep starten binnen de community!

Bijbehorende wijken: Weesperzijde, Oosterparkbuurt, Dapperbuurt, Transvaalbuurt, Indische Buurt West, Indische Buurt Oost, Oostelijk Havengebied, Zeeburgereiland/Nieuwe Diep, IJburg West, IJburg Oost, IJburg Zuid

 
 • 142.049 inwoners
 • 30,56km2 groot
 • Wist je dat volgens filmregisseur Charli Chung Amsterdam-Oost een buurt is met de meeste diversiteit aan winkels, activiteiten en mensen?
Responsive image

 

Evenementen geschikt voor oproepen

Groepen met oproepen

Actuele oproepen

 • Open Oproep 2020 - 2024 eindhoven
  Zin in een avondje pictionary online? Meld je aan bij dit oproepje. De datum staat nog niet vast (ergens deze maand). Zodra er 4 aanmeldingen zijn dan deel ik een link via het prikbord (hieronder). Al...s je bent ingeschreven krijg je een berichtje via het berichtencentrum (rechtsboven - als je bent ingelogd). Dit berichtje wordt ook doorgestuurd naar je email adres mocht je dat hebben ingesteld. We kunnen dan tegelijk videobellen via de borrelbar - https://whereby.com/samenuitagenda1 en gezellig pictornary spelen. Uitleg geef ik dan via het videobellen. Tot snel! Meer
  Aanbieder: Gast

Interessante projecten in Oost!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te ontmoeten. De één vind het leuk om dit te doen tijdens het drinken van een drankje, een gezellige wandeling of op een leuk evenement. Anderen vinden het weer leuk om dit te doen tijdens een maatschappelijk project. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk bij wijkcentra, ouderenorganisaties of kinderen! In Escamp zijn er verschillende projecten waar jij, samen met anderen, aan mee kunt doen. Neem dus eens een kijkje door deze lijst en misschien vind je wel iets wat bij jou past!

 • Samen met vrijwilligers
 • Samen met de wijk
 • Samen met andere organisaties
Responsive image