Dutch Desing Week 2021(DDW)

Vrijdag 17 september t/m 24 september De Dutch Design Week Eindhoven vindt dit jaar zowel fysiek als online plaats. Je kunt van alles ontdekken. Gave vernieuwende expostities, interessante seminars, boeiende discussies, netwerk evenementen, leerzame workshops en super leuke parties. In het kader van het thema van dit jaar "The Greater Number" gaan wij voor meer gezamenlijk plezier. Wordt lid van de groep DDW en plaats direct een oproep om samen met anderen naar één van de leuke activiteiten te gaan van de DDW 2021! Wil je samen met andere mensen deelnemen aan activiteiten meld je dan aan voor onze DDW groep.

 
  • Wat? Dutch Design Week
  • Wanneer? Zaterdag 16 oktober t/m zondag 24 oktober
  • Voor wie?? Iedereen die geinteresseerd is in design en alles wat hier mee te maken heeft 
  • Waar? Overal in Eindhoven
Responsive image

 

Inschrijven of aanmelden

Wil je gezamenlijk met anderen naar de DDW en activiteiten? Meld je dan aan voor de groep DDW en plaats een oproep met de vraag of iemand met je mee gaat.

Wil je meer gezamenlijke activiteiten met nieuwe mensen? Lees even verder onder aan de pagina.

Welkom op de Dutch Design Week

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

 

Samen activiteiten - Platform om te ontmoeten

SamenUITagenda is een platform om samen met andere leuke activiteiten te ondernemen. Dat kan online of fysiek. Kijk gerust eens rond op de site (alles is gratis). Wil je al direct zelf aan de slag en andere  oproepjes plaatsen of  groepen starten of lid worden van een groep?  Dan kan dat natuurlijk ook! Voor meer hulp kijk dan even bij onze meestgestelde vragen.