Welkom op het nieuwe sociale netwerk SamenUITagenda. Dit nieuwe online platform is er voor iedereen in Eindhoven! Jong, oud, international, groepen of organisaties. Via dit platform kun je makkelijk nieuwe mensen ontmoeten en leuke dingen doen. Denk hierbij aan het gezamenlijk naar een voorstelling gaan, samen koken, samen muziek maken of oefenen voor de marathon. Alles is mogelijk!!

Kies welke activiteiten jij wilt ondernemen en vraag anderen mee. Alles kan: van een bordspelavond tot een literaire wandeling, van kroegentocht tot kookclub, van een interessante lezing in de bibliotheek tot een concert in het Muziekgebouw. Jij verzint het! Alle bezoekers van de site kunnen zich inschrijven voor jouw oproepjes. Het is dus altijd een leuke verrassing wie er mee gaat!

Waarom een startbijeenkomst?
Alle begin is moeilijk en we realiseren ons dat niet iedereen zomaar als eerste een oproepje plaatst. Daarom organiseren we startbijeenkomsten voor geïnteresseerden. De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest bij Natlab (op 17 december). De volgende startbijeenkomst is bij het Parktheater op donderdag 21 maart. Naast uitleg over hoe het werkt, kennismaking met het SamenUIT-initiatief gaan we ook direct aan de slag om de eerste oproepjes te plaatsen.

Het plaatsen van oproepjes is gratis. Wil je iets doen, maar weet je niet wat? De partners selecteren een aanbod van bijzondere SamenUIT-evenementen waarbij je leuke oproepjes kunt plaatsen. Soms krijg je hierbij gratis toegang, een gratis kopje koffie, etc. We doen er alles aan om het nog leuker voor je te maken! Er wordt overigens verder niet veel van je gevraagd. Alleen dat je het leuk maakt voor jezelf en voor anderen!

SamenUIT-evenementen
O ja, we gaan ook eigen SamenUIT-evenementen organiseren. Iedereen is hierbij welkom. Uiteraard staat ook hier ontmoeten en plezier centraal. Hier lees je meer over onze eerste evenementen!

Partners in Eindhoven
Het Parktheater, The Student Hotel, Muziekgebouw Eindhoven, Natlab, Popei, Van Abbemuseum, Bibliotheek Eindhoven, Vitalis WoonZorg Groep, SintLucas, Rabobank Eindhoven/Veldhoven, Eindhoven News, UIT in Eindhoven e.a.

Kom je naar de startbijeenkomst? Vul in onderstaande velden je naam en email in zodat we weten dat je komt (gratis entree). Zodra het programma bekend is sturen we je direct een email.

Waar: Parktheater – de Kameleon zaal
Wanneer: Tijdens de Dutch Happiness Week – donderdag 21 maart – 19.00 uur
Inschrijven is gratis – de eerste 30 aanmeldingen hebben na afloop gratis toegang tot de lezing “Geld maakt toch gelukkig!” van Ap Dijksterhuis.

 

---

Vind of plaats hieronder oproepjes bij de leukste SamenUIT-evenementen van onze partners!

Klik hier voor meer